Menu Sluiten

Betonnen aanrechtblad

Wist u dat een betonnen aanrechtblad bij elk interieur past? Wat voor keuken u ook in uw hoofd heeft, een betonnen aanrechtblad is met alles te combineren. Door onze jarenlange ervaring bent u bij ons bovendien verzekerd van een blad van de hoogste kwaliteit. Meer weten over betonnen aanrechtbladen? Lees dan verder!

interieur design

Een keuken is, zeker als om een open keuken gaat, samen met de woonkamer een van de belangrijkste elementen in uw interieur. Daarom is het van belang om bij uw interieurdesign voor een keuken te gaan die perfect op uw wensen aansluit. Te beginnen bij het aanrechtblad.

aanrechtblad

Een aanrechtblad is namelijk een van de eerste dingen die opvallen in een keuken, een echte eyecatcher dus. Daarnaast brengt u best wat tijd in uw keuken door en als u van koken houdt moet u zich helemaal op uw gemak voelen. Best een belangrijke keuze dus, een aanrechtblad.

keuken met betonnen aanrechtblad

Het grote voordeel van een betonnen aanrechtblad is dat het eigenlijk in elke keuken perfect tot zijn recht komt. Of u nu voor een robuuste houten keuken, een handgemaakte keuken of een moderne designerkeuken gaat, een betonnen aanrechtblad past overal bij.

betonnen aanrechtblad maken

Het maken van een betonnen aanrechtblad vergt veel specialistische kennis. En die hebben wij in huis. Door onze jarenlange ervaring met betonnen producten weten wij precies wat er nodig is om een betonnen aanrechtblad van hoogwaardige kwaliteit te maken. Omdat wij dit proces niet aan anderen over willen laten hebben we onze eigen werkplaats in Obdam.

keukenblad op maat

Hier maken wij keukenbladen helemaal op maat. Welke wensen u ook heeft voor de vormen en afmetingen van het blad, wij maken het voor u. Eerst maken we aan de hand van uw wensen een mal. Deze mal storten we vervolgens vol met ons speciale betonmengsel.

droogtijd beton

Als het beton is gestort, moet het beton goed drogen. De droogtijd van beton is zo’n 4 weken. Als het beton helemaal is uitgehard kunnen we beginnen met de afwerking ervan.

betonnen aanrechtblad afwerken

Nadat het beton droog is, behandelen we het op verschillende manieren. Dit doen we om ervoor te zorgen dat het blad zo lang mogelijk meegaat. Koopt u een betonnen aanrechtblad bij ons, dan bent u niet alleen verzekerd van een mooi product, maar ook een blad dat lang meegaat.

betonnen aanrechtblad impregneren

Om ervoor te zorgen dat het beton optimaal beschermd is, impregneren we het. Dit is het aanbrengen van een of meerdere beschermlagen, zodat vlekvorming wordt tegengegaan. Daarnaast is het blad zo makkelijker schoon te houden.

beton schuren

Soms schuren en polijsten we het beton ook nog. Net als bij impregneren zorgt dit ervoor dat een blad langer meegaat en later makkelijk schoon te houden.

beton waterdicht maken

Met een speciale epoxylaag kunnen we eventueel het beton ook waterdicht maken. Met deze laag is uw blad extra beschermd tegen kringvorming.

onderhoud betonnen aanrechtblad

Onze bladen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. Tenminste, als u qua onderhoud een aantal zaken goed in de gaten houdt. Dagelijkse reiniging kan met lauwwarm water en een neutraal schoonmaakmiddel. Gebruik geen schuurspons en schurende of zuurhoudende schoonmaakmiddelen. Om uw blad extra te beschermen kunt u eens in het half jaar een nieuwe toplaag aanbrengen.

betonnen aanrechtblad vlekken verwijderen

Ook vlekken kunnen, mits u ze niet te lang laat intrekken, goed te verwijderen. Verwijder vlekken zo snel mogelijk met voldoende water. Als u hier te lang mee wacht dan kunnen de vlekken in het beton trekken en zijn ze lastig om er nog uit te krijgen.

betonnen aanrechtblad kosten

Een aanrechtblad van beton is bij ons echt een maatproduct. Daarom is het niet mogelijk om van tevoren al een prijs te geven. Wilt u een indicatie krijgen van de kosten van een betonnen keukenblad dan kunt u het beste een offerte op maat aanvragen. Dit kan via ons contactformulier, of als u liever belt: 0226-426184 of 0226-42775.