Menu Sluiten

Industrieel

Industrieel wonen word steeds populairder. Industriële banken, tafels, kastjes, opbergrekken, stoelen, lampen en andere meubels in stoere robuuste stijl. Een industrieel interieur heeft een sterk karakter en kenmerkt zich door een ruige uitstraling en hoge plafonds.

Industrieel wonen met prachtige meubels

Een kantoor of woning met een industriële inrichting is iets van de laatste jaren. Dit is pas recentelijk heel populair geworden. Sindsdien gaat het aantal industriële woningen en kantoren gestaag omhoog. Want laten we eerlijk zijn; het ziet er prachtig uit!

industrieel interieur

Wat betekent industrieel nou precies?

Een industrieel interieur vind de oorsprong in de 19e en 20e eeuw uit woningen en fabrieken. De kleuren zwart, grijs en wit worden veel gebruikt, net als andere neutrale kleuren. Dit is dus waar de term industrieel naar refereert.

Industriële meubelen zijn vaak gemaakt van beton en metaal. Verder worden veel dingen hergebruikt uit fabrieken. Door oude elementen te hergebruiken en te combineren met nieuwe producten krijg je prachtige nieuwe creaties.

Een industrieel interieur is ook erg ruimtelijk en heeft een vintage tintje. Het heeft als eigenschap dat vaak bakstenen, beton, pijpleidingen, steigerplanken en metaal nog zichtbaar zijn.

Onafgewerkt

Ieder industrieel interieur bevat tafels, stoelen en banken. Deze meubels zijn vaak van metaal gemaakt. Het materiaal van het meubilair word als het even kan ook niet bewerkt. Zo behoud je de ruige look.

Beton

Beton mag niet ontbreken binnen zo’n interieur. Het is een grote factor bij het creëren van een ruige en stoere samenstelling. Het beton kun je gebruiken voor vloeren, muren, meubels en zelfs lampenkappen!

Contact

Als u meer wilt zien of weten dan kunt u een kijkje nemen elders op deze website over industriële meubels. Wilt u meer betonnen accessoires zien voor als u uw meubilair al gekocht heeft? Kijk dan op deze website voor betonnen accessoires.