Menu Sluiten

Industriële tafel

industriële tafel

Op zoek naar een robuuste toevoeging aan uw interieur? Misschien is een industriële tafel dan wel iets voor u. Zo’n tafel past, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet alleen in een modern interieur. U kunt hem ook prima combineren met een gemêleerd of traditioneel interieur, zoals normalen ronde tafels van Meubols.nl.

industriële meubels

Industriële meubels winnen de laatste jaren flink aan populariteit. En terecht. Ze gaan lang mee, zien er mooi uit en ze zijn (bij ons) helemaal op maat te maken. ‘Industrieel’ is stoer en vaak een combinatie van beton met staal of hout.

betonlook

Onze industriële meubels gaan uit van de betonlook. Dat betekent dat we het tafelblad vaak van beton maken. Dit combineren we dan met hout of met staal. Dat is helemaal aan u, want we maken onze tafels helemaal op maat in onze eigen werkplaats. De keuze is aan u! Bent u geen fan van de industriële look? Kijk dan bijvoorbeeld naar een Deense eiken eettafel.

stalen poten

U kunt een betonnen tafelblad bijvoorbeeld combineren met stalen poten. Dit is een mooie combinatie die in elk interieur prima tot zijn recht komt. En als u eigen ideeën hebt over een andere combi dan houden wij ons graag aanbevolen. We denken graag met u mee en houden van een mooie uitdaging.

stoere tafels

Dus: bent u op zoek naar een stoere tafel om uw traditionele interieur een rauw tintje te geven? Of wilt een heel nieuw stoer interieur? Dan zijn onze tafels de perfecte toevoeging.

industriële tafellamp

Bij een stoere tafel hoort natuurlijk een stoere, industriële tafellamp. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. We maken bijvoorbeeld hanglampen van beton. Ook deze zijn uiteraard helemaal op maat te maken.

industriële tafel op maat

Wij hebben een eigen werkplaats. Dit betekent dat we alles helemaal voor u op maat maken. Wat voor vorm of afmeting uw tafel ook moet worden, wij regelen het voor u. We maken eerst de mal op maat en storten dan ons beton.

droogtijd beton

Zodra het beton in de mal zit, laten we het drogen. De droogtijd van beton is ongeveer 4 weken. Als het beton helemaal is uitgehard kunnen we beginnen met de afwerking ervan.

industriële tafel afwerken

Als het beton helemaal droog is, dan gaan we het tafelblad afwerken. Dit doen we om ervoor te zorgen dat u een duurzaam product in handen krijgt. Koopt u een betonlook tafel bij ons dan krijgt u niet alleen een mooi product, maar ook een product dat duurzaam is. We willen natuurlijk dat u zo lang mogelijk kunt genieten van onze producten.

industriële tafel impregneren

Het impregneren van het tafelblad is daarbij de belangrijkste stap. Impregneren is het aanbrengen van een beschermlaag, zodat vlekken geen kans krijgen. Daarnaast is het tafelblad zo goed door uzelf schoon te maken.

onderhoud industriële tafel

Impregneren alleen is niet genoeg. Om ervoor te zorgen dat de tafel lang meegaat moet u er ook voor zorgen dat u de tafel goed onderhoudt. Dagelijks schoonmaken kan met gewoon lauwwarm water en een neutraal schoonmaakmiddel. Let op: een schuurspons en schurende of zuurhoudende schoonmaakmiddelen gebruiken, raden we af. Dit kan het beton en de beschermlaag aantasten.

Kosten industriële tafel

Een industriële tafel van beton en staal is echt een maatproduct. Daarom is het niet mogelijk om van tevoren al een prijs te geven. Wilt u een indicatie krijgen van de kosten van een tafel dan kunt u het beste een offerte op maat aanvragen. Dit kan via ons contactformulier, of als u liever belt: 0226-426184 of 0226-42775.