Menu Sluiten

Meubels industrieel

Meubels industrieel look en stijl zijn een recente trend. Industriële meubels worden vaak geplaatst binnen een ruim interieur waarin onbewerkt hout, staal, beton en bakstenen veel naar voren komen. De kleuren zwart, grijs en wit worden ook veel gebruikt.

Industriële meubels

Wat zijn meubels industrieel stijl?

Meubels in een industriële stijl worden steeds meer gewild. Je kunt industriële meubels herkennen aan metalen elementen zoals de bijvoorbeeld de poten. Ook word er onbewerkt hout gebruikt en elementen uit oude fabrieken. Denk bijvoorbeeld aan pijpleidingen, roestige ventilatoren of willekeurige machines zoals een onderdeel van een oude pers machine. Alles om het er rustiek, ruig en stoer uit te doen zien!

Industriële accessoires

Ben je nog op zoek naar industriële accessoires? Probeer dan een kijkje te kijken bij een lokale leegstaande fabriek of ander gebouw. Je moet natuurlijk wel altijd toestemming vragen aan de eigenaar, maar dat is een goed begin punt.

Betonnen accessoires en items passen ook goed binnen een industrieel interieur. Deze kunt u gemakkelijk aanschaffen op Betonland!

Betonnen vloeren en muren

Betonnen vloeren, muren en plafonds kunnen ook niet missen binnen een industrieel interieur. Schuimbeton is perfect voor vloeren en muren. Om de afwerking mooi te maken is printbeton een zeer goede optie. Printbeton word gebruikt om beton een look te geven van bijvoorbeeld tegels, bepaalde patronen of zelfs hout! Dit zorgt voor bijvoorbeeld een hout look dat veel duurzamer is omdat het gemaakt is van beton!

Meubels industrieel
Industrieel stijl meubels: Steeds vaker zichtbaar op kantoor!

Meubels industrieel: Wij maken industriële meubels op maat!

Industrieel meubels maken wij dus ook op maat. Heeft u een hoekje in huw huis zitten waar net een tafeltje in zou passen? Of bent u op zoek naar een open maatwerk kast van beton en metaal die vele malen groter is dan de Ikea kan bieden? Dan kunnen wij het voor u maken!

Wij kunnen letterlijk alles maken van metaal of hout. U kunt contact met ons hierover opnemen op de contact pagina. Ook kunt u ons bellen op de volgende nummers: Telefoonnummer: 0226-427785 Bij geen gehoor: 085-4846144