Menu Sluiten

Woonwinkel

Bij industriële-meubels.com woonwinkel bieden wij prachtige industriële meubels aan. Wij gebruiken beton, hout en metaal om beeldschone creaties te maken. Die creaties kunt u aanschaffen of op maat laten maken. Zo weet u altijd zeker dat het geweldig staat binnen uw interieur!

Volop inspiratie

Deze woonwinkel website gaan wij helemaal vullen met allerlei leuke woon ideeën. We hebben de leukste tafels en stoelen. Ook hebben we prachtige meubels zoals banken, kastjes, rekken en zelfs hele keukens!

woonwinkel en ideeën

Wat vind u op deze woonwinkel website?

Op deze woonwinkel website bieden wij verschillende prachtige producten aan. Zo kunt u bijvoorbeeld tafels en stoelen vinden die gemaakt zijn van hout en staal. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van producten van staal en beton.

Zo maken wij bijvoorbeeld de volgende items.

  • Tafels van beton, staal en hout
  • Stoelen van staal, beton of hout
  • Kasten en tv meubelen
  • Bloembakken, prullenbakken en vazen
  • Verschillende andere decoratieve producten

Wat kunnen wij voor u maken?

Wij maken nagenoeg alles zelf. Hierdoor kunnen wij alles maken wat u maar wilt. Of het nu tafels, stoelen of andere meubels zijn, het is voor ons geen probleem. We kunnen zelfs tafels met verwarming erin waardoor u bespaard op stroomkosten!

Alles is mogelijk in onze woonwinkel

Omdat wij alles zelf maken bij onze woonwinkel is alles mogelijk. Zolang het materiaal technisch mogelijk is dan, uiteraard. Het beste kunt u even contact met ons opnemen. Zo kunt u ons vertellen wat u precies wilt hebben en kunnen wij een indicatie geven van wat het gaat kosten. Als u geen maatwerk wilt maar een van onze bestaande woonwinkel producten dan kunnen wij u daar uiteraard ook in adviseren.

woonwinkel accessoires van beton

Contact

Heeft u nou interesse in een van onze industriële meubels van de woonwinkel? Dan kunt u contact met ons opnemen op de contact pagina. Ook kunt u onze woonwinkel natuurlijk bellen op  0226-427785.

Bent u nu echt op zoek naar accessoires? Neem dan een kijkje op onze nieuwe zuster website betonland voor de leukste beton accessoires!